Trädgård Albert Jakobsson  

Svårt val: konstgräs eller riktigt gräs?

Om du vill ge din trädgård mycket arbete finns det ett antal val du måste göra. Det är till exempel ett alternativ att kakla i en trädgård om du vill ha en terrass där du kan sitta bekvämt med din familj och vänner. Det är också viktigt för många människor att ge trädgårdsatmosfären och glädjen med växter och blommor. Och vill du ha lite mer grönska i din trädgård? Att plantera gräs är naturligtvis en bra idé! Men vad är egentligen ett bättre val: konstgräs eller naturligt gräs?

Naturligt gräs: fin doft och snäll mot naturen
Den stora fördelen med naturligt gräs är naturligtvis att det är bra för naturen. Insekterna kommer att vara nöjda med riktigt gräs och naturligt gräs är också bra för dränering av regnvatten. Naturligt gräs är också billigare att köpa än konstgräs, men med naturligt gräs behöver du en grön tumme på grund av att det kräver en hel del underhåll. När allt kommer omkring är doften av nyklippt gräs naturligtvis oersättlig! Många ser denna doft som en absolut fördel med naturligt gräs jämfört med konstgräs.

Leave A Comment