Trädgård Albert Jakobsson  

Skapa din egen pool i trädgården

Många drömmer om att ha en stor pool i sin trädgård. Idén att kunna simma i din egen pool en varm sommardag är fantasi för många människor, men om du vill förverkliga den drömmen och installera en pool är det mycket involverat. I den här artikeln kommer jag att ge dig mer information om kostnader och underhåll av simbassänger.

pris
En pool är inte billig, så det är bäst att du upprättar en budget i förväg. Priset på en pool börjar vid 1000 euro och kan uppgå till flera tiotusentals euro. Ett antal egenskaper spelar en viktig roll för att bestämma priset på en pool. Den första egenskapen är storleken: Ju större pool desto dyrare blir den. En annan egenskap är om du vill ha täckning. Täckning är dyrt, men det håller löv, skadedjur och avfall ur vattnet. Du kan också installera en uppvärmd pool. I en sådan pool kan du simma inte bara under sommaren utan också på våren och hösten. En uppvärmd pool förbrukar mycket energi och du måste betala 500 euro i uppvärmningskostnader per år.

Leave A Comment